StoryEditor
vratar elfa i bayerna

Neuer šokirao objavom: Zbog raka kože sam bio na tri operacije

Piše desk  /  02.11.2022., 13:35h

Jedan od najboljih vratara na svijetu, Manuel Neuer, šokirao je sve danas objavom da je imao rak kože na licu, te da je bio na tri operacije kako bi pobijedio opaku bolest.

Mediji u Njemačkoj javljaju kako Neueru nije upitan nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru zbog raka kože, već zbog problema s ramenom. Ističu da će Nijemac biti u Kataru ako sve bude u redu s ramenom. 

Ipak, današnja objava Neuera na Instagramu uzdrmala je nogometnu javnost. Legenda Bayerna i Njemačke objavio je video gdje potvrđuje kako je imao rak kože te da je zajedno s tenisačicom Angelique Kerber odlučio investirati u kremu za sunčanje:

- Oboje imamo povijest kožnih bolesti. U mojem slučaju radi se o raku kože na licu, zbog kojeg sam morao ići na tri operacije. Kada se radi o kremama za sunčanje moramo raditi na maksimalnoj zaštiti. Mi treniramo vani svaki dan i također provodimo mnogo slobodnog vremena u prirodi. Za nas je važno da počnemo koristiti moderne kreme za zaštitu od sunca s faktorima 50+. 

Bild prenosi kako su Neuerovi problemi s ovom bolešću počeli u prosincu 2021. godine kada je 36-godišnji Neuer primijećen s flasterom na licu na utakmici Lige prvaka s Barcelonom. 

Neuer ove sezone ima velikih problema s ramenom, koji su počeli nakon odigranih 9 kola u domaćem prvenstvu, a u Njemačkoj se nadaju kako će biti spreman za Katar.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:33