StoryEditor
hrvatski kapetan

Neočekivano? Modrić otkrio tko mu je najveći favorit za osvajanje SP-a: "Puno su jači nego prije, a s njim su uvijek favoriti za zlato"

Piše desk  /  14.06.2022., 13:30h

Nakon pobjede nad Francuskom hrvatski kapetan je bio meta mnogih novinara, pa je dao i kratak intervju za ESPN u kojem su ga upitali koga vidi kao glavnog favorita na nadolazećem Svjetskom prvenstvu.

Možda pomalo i neočekivano, Modrić za navjećeg favorita nije izabrao europsku ekipu, koje redovito budu u samoj završnici Mundijala, već Argentinu.

Podsjetimo, Hrvatska je na prošlom Prvenstvu na putu za srebro pregazila Gaučose u grupnoj fazi s 3:0, ali Modrić smatra da su Argentinci danas puno jači nego onda.

''Igrali smo protiv Argentine na prošlom Svjetskom prvenstvu i pobijedili. Ovo što sada vidim je jako dobro, čini mi se da su puno jači nego prije nekoliko godina. Stvorili su zaista moćnu momčad oko Messija, koji je poseban igrač'', rekao je Modrić pa je dodao:

''Danas su ujedinjeniji nego prije, nisu izgubili puno utakmica. To puno govori o njima. S Messijem, uvijek su favoriti za zlato.'' Novinar ESPN-a pitao je Modrića i kako tumači Mbappevu izjavu da su južnoameričke reprezentacija puno slabije od europskih i da zbog toga jako dugo nisu osvojili SP.

''Ne znam postoje li razlike, svaki kontinent ima svoj stil. Južna Amerika ima sjajne timove, puno talenata. Baš kao što je slučaj s Europom. Svaka utakmica je jako teška'', odbio je Modrić dužu polemiku s Mbappeom.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 01:17