StoryEditor
Ferro potpisao

Neobično predstavljanje novog igrača Hajduka: ‘Evo ti ponuda koju ne možeš odbiti‘

Piše Desk  /  31.01.2022., 12:42h
Ferro stiže na posudbu do kraja sezone koja se automatski produžuje na iduću ako se Hajduk plasira u Europu. Nakon Lukasa Grgića i Dina Mikanovića Ferro je treće i najveće pojačanje Hajduk.

Portugalac Francisco Reis Ferreira poznatiji kao Ferro novi je igrač s Hajduka!

Ferro je sletio u Split, a Hajduk je sada i potvrdio cijeli posao, prenose 24sata.hr.

- Znaš da smo ti dali najbolju ponudu koju smo mogli. Što još možemo napraviti - upitao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius Ferra u videu predstavljanja.

- Recite mi nešto o klubu i navijačima - odgovorio je Ferro.

- U redu, nemam izbora. Dat ću ti ponudu koju ne možeš odbiti - uzvratio je Nikoličius pa pustio traženi video...

- Dajte mi ugovor. Pristajem!

Ferro stiže na posudbu do kraja sezone koja se automatski produžuje na iduću ako se Hajduk plasira u Europu. Nakon Lukasa Grgića i Dine Mikanovića Ferro je treće i najveće pojačanje Hajduka, a hoće li tako i ostati, saznat ćemo do kraja prijelaznog roka jer Hajduk i dalje iščekuje hoće li Verona pustiti Nikolu Kalinića da se ranije vrati kući.

Stoper Benfice, koji će u ožujku proslaviti 25. rođendan, bio je na meti Osijeka, no očito je Hajduk imao puno jače adute. Riječ je o stoperu kojeg je Benfica cijenila na 60-ak milijuna eura, no ozlijedio se na posudbi u Valenciji i oni ga nisu otkupili.

Po povratku u redove Benfice Ferro je naišao na ozbiljnu konkurenciju na stoperskoj poziciji u Otamendiju i Vertonghenu, no sa svojim kvalitetama sigurno će biti veliko pojačanje Dambrauskasovoj momčadi.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 15:16