StoryEditor
Sp u Kataru

NE ZANIMAJU JE PRAVILA I ZABRANE: Hrvatica iz Njemačke u Dohi navija za Vatrene u atraktivnim odjevnim kombinacijama

Piše desk  /  28.11.2022., 16:51h

Magdalena Keškić (19) iz Hockenheima kod Mannheima provodi vrijeme u Dohi gdje navija za Vatrene i privlači pozornost medija, ali najviše navijača baš svih reprezentacija koje sudjeluju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Nakon što je pozirala na plaži odjevena u uz tijelo pripijenu haljinu na poznate “kockice” i ogrnuta hrvatskom zastavom, uoči utakmice Hrvatske i Kanade u nedjelju je ispred stadiona Khalifa International došla u još atraktivnijoj bijeloj haljini, koja više otkriva nego pokriva.

Nema tko se s njom nije želio fotografirati ispred stadiona, a za medije je rekla kako će se pri ulasku u stadion ogrnuti hrvatskom zastavom. Ipak, u stadionu se fotografirala bez zastave. Čini se kako ovu Hrvaticu iz Njemačke posebno ne zabrinjavaju pravila o odijevanju koja vladaju u Katru.

Kako je Fenix-magazin.de već ranije pisao, Magdalena je poznata njemačka influencerica hrvatskog podrijetla. Surađuje s brojim poznatim brendovima poput Yves Saint Laurenta, Louis Vuittona, Prade, Diora, ili nešto jeftinijeg New Yorkera. Oni joj šalju odjeću, a Magdalenini pratitelji svakodnevno gledaju što ona odijeva. Ova lijepa Hrvatica je zaradu na Instagramu otkrila prije nekoliko godina, kad je njezin brat Ivan prvi otvorio račun na Instagramu.

Magdalena je rođena u Njemačkoj. Otac joj je s Kupresa, a majka iz Stona. Na odmor najčešće odlazi u Bašku Vodu. S bratom je pokrenula i svoju vlastitu marku odjeće CroatiaWear. Riječ je o majicama s hrvatskim natpisima različitih tema. Iako njezin Instagram profil obiluje provokativnim fotografijama, u Dohi će se ipak suzdržati od provokativne odjeće.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 04:03