StoryEditor
emotivac

NBA zvijezda zaprosila djevojku na parketu: Uvijek ću te voljeti

Piše Desk  /  14.10.2021., 08:41h
Nisam znao da će se stvari ovako odvijati. Nisam znao kako ćeš me doživjeti, ali cijelo ovo vrijeme sam se nadao da češ mi vjerovati, napisao je košarkaš Knicksa na Instagramu objavivši fotografiju s prosidbe.

Biti NBA zvijezda svakako ima svoje prednosti. Košarkaš Knicksa Derrick Rose (33) zaprosio je djevojku na Madison Square Gardenu te je sve isplanirao do posljednjeg detalja, pišu 24sata.hr.

Rose je na parketu, s prigušenim svjetlima u dvorani, organizirao intimnu večeru na kojoj je njegova bolja polovica izrekla sudbonosno 'da'. 

Djelić tog romantičnog trenutka Derrick je podijelio na društvenim mrežama napisavši iskrenu posvetu budućoj supruzi Alaini Anderson. 

"Mojoj Ace. Nisam znao da će se stvari ovako odvijati. NIsam znao kako ćeš me doživjeti, ali cijelo ovo vrijeme sam se nadao da češ mi vjerovati. Vjerovati riječima kad sam ti rekao da ću ti čuvati leđa i voljeti zauvijek. Kad sam te prvi put vidio rekao sam Ryanu da ćemo biti zajedno. Trebalo nam je neko vrijeme da se opustimo jer je i tvoje i moje srce bilo povrijeđeno. Uvijek ću te voljeti. Izgradili smo lijepu obitelj i neraskidivu vezu. Hvala kraljice", napisao je emotivni košarkaš na Instagram profilu. 

Naime, prema pisanjima američkih medija, postoji sumnja da su Rose i Anderson već u braku jer prema tračevima iz 2018. godine, američki košarkaš je tražio slobodno vrijeme u vrijeme kada je Anderson bila trudna. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 03:20