StoryEditor
neredi u rumunjskoj

Navijačima BiH zabranjen odlazak u Slovačku, Nogometni savez dobio novčanu kaznu

Piše desk  /  27.02.2023., 21:15h

Nogometna reprezentacija BiH neće imati podršku navijača na utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Slovačke 26. ožujka u Bratislavi, potvrdio je Nogometni savez BiH.

Kako se navodi u priopćenju, UEFA je kaznila Savez zbog navijačkih nereda na utakmici protiv Rumunjske, prenosi Klix.

"U prethodnim danima smo zaprimili veliki broj upita naših navijača u vezi s kupovinom ulaznica za drugu utakmicu kvalifikacijskog ciklusa za plasman na EURO 2024. godine. Ova utakmica će se odigrati u Bratislavi 26. ožujka 2023. godine protiv reprezentacije Slovačke. Ovim putem obavještavamo javnost da je zbog incidenata na posljednjoj utakmici UEFA Lige Nacija u Rumunjskoj, NS BiH kažnjen od strane Disciplinske komisije UEFA novčanom kaznom od 10.000 eura i zabranom prodaje ulaznica svojim navijačima za narednu gostujuću utakmicu u službenim natjecanjima. Kako je ova utakmica prva službena utakmica u organizaciji UEFA, neće biti organiziran sektor za gostujuće navijače, niti će biti omogućena kupovina ulaznica za gostujuće navijače putem NS BiH", priopćeno je.

Prvu utakmicu u kvalifikacijskom ciklusu za odlazak na EURO 2024 koji će biti održan u Njemačkoj,  A reprezentacija BiH će odigrati protiv reprezentacije Islanda na stadionu Bilino polje u Zenici 23. ožujka s početkom u 20:45 sati.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:38