StoryEditor
kaos

Navijači u Maoči utrčali na teren pa s igračima pretukli suce, policija nije reagirala

Piše desk  /  30.05.2022., 09:16h

Susret Prve lige Tuzlanske županije između NK Trešnjevka i NK Mladost Gornje Živinice u Maoči prekinut je nakon što su domaći navijači uz pomoć igrača napali suce, a službena lica na kraju su morala spašavati živu glavu.

Gosti su imali vodstvo od 2:0 i činilo se da će bez većih problema doći do pobjede u ovom meču, no iz redova NK Trešnjevka odlučili su pravdu potražiti na vjerojatno i najgori mogući način u nogometu i generalno sportu pa su se tako igrači i navijači zajedno udružili protiv sudaca ovog meča, prenosi Klix.

Na videosnimci koji je objavljen na društvenim mrežama može se vidjeti kako navijači i igrači domaće ekipe ganjaju, a kasnije i stižu jednog od sudaca te ga udaraju, a udarce su vjerojatno dobili i njegove kolege.

Policija, koja je obvezna osiguravati jedan ovakav događaj, nije reagirala i sa strane je pratila šta se na terenu događa.

Suci spomenutog susreta bili su Agan Ramić iz Tuzle s pomoćnicima Amirom Husićem i Nedimom Babajićem. Izaslanik je bio Almir Medić, a kao i glavni sudac, svi su iz Tuzle.

Nema sumnje da će tamošnji savez žestoko kazniti tim iz Maoče, no koliko to može biti rigorozno u ovom rangu natjecanja i koliko može pomoći "budućoj edukaciji" navijača i igrača, teško je procijeniti.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 19:10