StoryEditor
prikupljaju pomoć

Navijači Slovana objavili: Obavio je svoje posljednje putovanje u Mostaru i neće se vratiti kući

Piše desk  /  23.08.2022., 09:15h

Po povratku iz Mostara, jedan navijač Slovana iznenada je preminuo u Hrvatskoj

Na prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige koja se prošlog četvrtka igrala u Mostaru, Slovan je s gornje tribine stadiona pod Bijelim Brijegom bodrila skupina njegovih navijača. Među njima je bio i Michal Tesár. No, on se nažalost nije vratio svojoj kući iz Mostara. Po povratku je iznenada preminuo u Hrvatskoj.

"Jedan od nas, dugogodišnji navijač i putnik Michal Tesár neočekivano obavio svoje posljednje putovanje s voljenim Slovanom u Mostaru i neće se vratiti kući. Izgubiti navijača je kao izgubiti brata, kaže poznati moto svih ultrasa na svijetu. Miškovo tijelo je i dalje u Hrvatskoj, budući da se njegova ekipa vraća kući bez njega", objavili su navijači Slovana.

Sada prikupljaju pomoć kako bi njegovo tijelo prevezli u Slovačku.

"Glavni zadatak za sve nas sada je da pomognemo njegovoj obitelji kako bi se i oni i mi mogli dostojanstveno oprostiti. Miškova obitelj je u vrlo lošoj financijskoj situaciji i ne priuštiti Miškov prijevoz i sahranu. Riječ je o visokoj svoti od oko 9000 eura. Miško je ostavio dvije kćeri Lucku i Klárku kojima je potrebna naša pomoć. Stoga vas molimo za prikupljanje novčane pomoći. Račun za njegovu obitelj je otvoren: SK23 0900 0000 0050 3114 8641, na ime starije kćeri Klárke. Hvala na svakoj pomoći i molimo vas za dijeljenje. Miško pozdravi sve slaviste gore i navijaj. Jednom bijeli, uvijek bijeli", stoji u objavi, prenosi Hercegovina.info.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 09:20