StoryEditor
derbi grčke lige

Navijači Panathinaikosa razvili transparent podrške Boysima, AEK-ovi igrači odbili izaći na teren

Piše desk  /  26.09.2023., 08:30h

Jedan od najvećih grčkih derbija između Panathinaikosa i ljutog rivala AEK-a igra se u ponedjeljak od 20 sati na stadionu Apostolos Nikolaidis.

Navijači grčkog Panathinaikosa pružili su podršku Bad Blue Boysima koji su uhićeni i još uvijek se nalaze u pritvorima diljem Grčke. Ranije je bilo poznato da su ove dvije navijačke skupine u prijateljskim odnosima, a neki od članova su zajedno sudjelovali i u incidentima na ulicama grčke prijestolnice.

Transparent navijača Panathinaikosa

Na navijačkoj tribini poznate skupine "Gate 13" primijetili su veliki transparent s natpisom "Bad Blue Boys", no polovina transparenta je bila prekrivena. Informacije s portala bliskih AEK-u otkrivaju da, prema izvorima iz AEK-a, trenutačno postoje osobe unutar stadiona koje postavljaju taj transparent i čak su postavili ljestve kako bi ga popravili na vrhu.

Da podsjetimo, nakon nereda u Ateni u kojima je 29-godišnji Michalis Katsouris izgubio život, uhićeno je više od stotinu hrvatskih navijača. Grčki izvori dodaju da AEK navodno nije želio započeti utakmicu dok se spomenuti transparent ne ukloni, a igrači su čak razmatrali napuštanje terena.

Kako bi udovoljili zahtjevima crno-žutih, organizatori su reagirali i pristali ukloniti transparent.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
06. svibanj 2024 12:52