StoryEditor
1. hnl

Navijači Osijeka smatraju kako je gol Hajduka neregularan

Piše desk  /  04.02.2024., 08:56h

U derbiju 21. kola HNL-a Osijek i Hajduk su na Opus Areni igrali 1:1. Hajduk je poveo golom Filipa Uremovića u 57. minuti, a poravnao je Ramon Mierez u 72. minuti.

Atmosfera među navijačima Osijeka uzburkala se nakon utakmice. Društvene mreže "gore" zbog reakcija i komentara kako je pogodak Hajduka neregularan, a snimke sporne situacije nalaze je i na gotovo svim fan stranicama vezanim uz klub iz Slavonije.

Za njih je sporan trenutak primanja lopte od strane Filipa Krovinovića koju mu je glavom poslao Zvonimir Šarlija. Iako nitko na prvu nije reagirao iz jednog kuta djeluje kako je veznjak Hajduka loptu primirio nadlakticom lijeve ruke.

Ruka je neupitno bila blizu lopte, budući da ju je Krovinović tik pred primanje lopte u potpunosti ispružio. Neki tvrde kako i jedan kut dokazuje da je Krovinović nakon toga loptu preko ruke dodatno spustio. Primanje Krovinovića na videu je vidljivo 6:35.

Nakon što je pogodak postignut, postojala je tiha provjera VAR-a što znači da se gledala i ta situacija, a gol je na kraju priznat te je Hajduk na taj način došao do vodstva. 

Osijek voli reagirati na razne situacije kada je u pitanju suđenje. Nakon susreta protiv Dinama, koji je imao kontroverznu završnicu, bilo je jako puno bure, toliko da je šef sudaca Bruno Marić tim putem saznao i izvanrednu konferenciju za medije.

Također, bit će jednako tako zanimljivo vidjeti što će reći sudački eksperti. Navijači bijelo-plavih u svakom slučaju nisu zadovoljni, a osvojeni jedan bod nije im donio nikakvu promjenu na tablici. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 20:30