StoryEditor
ne ide mu

Navijači gube strpljenje s Vlašićem: "Još jedan promašaj našeg kluba?"

Piše Desk  /  02.10.2021., 12:18h
Nikola Vlašić odigrao je šest utakmica otkako je stigao u West Ham iz moskovskog CSKA i još uvijek čeka na prvi gol i asistenciju.

U posljednjoj utakmici u Europa ligi protiv bečkog Rapida hrvatski reprezentativac je bio najlošije ocijenjeni nogometaš prema SofaScoreu (6.5). U 62 minute provedene na londonskom travnjaku imao je samo 25 dodira s loptom, a izgubio je šest od 10 duela.

Navijači West Hama polako gube strpljenje s Vlašićem, očekivali su puno više od igrača plaćenog 30 milijuna eura i četvrtog najskupljeg nogometaša u povijesti kluba. 

"Nisam impresioniran s Vlašićem, izgleda jako nesigurno", "Je li Vlašić još jedan promašaj našeg kluba?", "Vlašić je bio grozan, ništa nije napravio i imam osjećaj da smo bacili 30 milijuna eura", "Vlašić se mora bolje kretati i otvarati, na ovoj utakmici ga nigdje nije bilo", "Vlašiću je potreban gol, mislim da će ga nakon toga krenuti", "Vidim da puno ljudi piše protiv Vlašića, ali dajte mu vremena", "Vlašić djeluje izgubljeno", pišu navijači West Hama na društvenim mrežama. 

Vlašiću je ovo drugi dolazak u Englesku. Ranije je 2017. godine stigao u Everton iz Hajduka i za klub iz Liverpoola odigrao samo 19 utakmica prije nego su ga prodali u Rusiju. Sada se kao 23-godišnjak vratio u Premierligu dokazati da je sposoban igrati bitnu ulogu u najjačoj ligi svijeta, ali mu zasad to dokazivanje ne ide dobro, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 02:56