StoryEditor
hrvatski vratar

Navijači Fenera bijesni na suca zbog Livakovića, dobio je i prijetnje smrću

Piše desk  /  01.11.2023., 15:03h

Dominik Livaković je odmah po dolasku u Fenerbahče postao miljenik navijača turskog giganta. To je preraslo u obožavanje nakon što je Livaković zaredao sa sjajnim obranama. Jednu je imao i u pobjedi 5:0 kod Pendikspora, kojom je Fener savršen niz produljio na 10 pobjeda.

Livaković je tako u svojoj sedmoj prvenstvenoj utakmici u Turskoj ostvario čak petu utakmicu sačuvane mreže. Zato su navijači Fenera poludjeli na situaciju u kojoj je Livaković mogao teško stradati, i to neregularno i nekažnjeno. Na početku utakmice Pendik je krenuo u kontru. Premda je napadač tog kluba evidentno bio u ofsajdu, sudac nije prekidao akciju.

Pustio ju je da završi, a na njenom kraju su se napadač Pendika i branič Fenera svom snagom zabili u Livakovića, koji je također bio u sprintu istrčavajući s gola da otkloni opasnost. Tako je došlo do silovitog frontalnog sudara sa spomenutom dvojicom, od kojih se Livaković odbio i pao na travu.

Tek tada je pomoćni sudac podigao zastavicu, a usporena snimka pokazala je ono što je bilo jasno i bez nje. Napadač Pendikspora bio je duboko u ofsajdu, a puštanje akcije moglo je dovesti do teške ozljede Livakovića. Zato su pomoćnog suca zasuli prijetnjama, od kojih su mnoge bile prijetnje smrću.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 11:51