StoryEditor
loša igra u varaždinu

Navijači Dinama traže Čačićev odlazak. On im poručio: "Pa ne možemo svaku dobiti"

Piše desk  /  06.08.2022., 20:14h

U prvoj utakmici četvrtog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige nogometaši Dinama su na gostovanju u Varaždinu kod istoimenog domaćina odigrali 1:1 i tako izgubili prva dva boda u novoj sezoni hrvatskog prvenstva.

Dario Špikić je u prvoj minuti sučevog dodatka na kraju prvog poluvremena glavom poslao loptu u mrežu nakon ubačaja Petra Bočkaja s lijeve strane i tako donio vodstvo Dinamu. Varaždin je do izjednačenja došao u 63. minuti, kad je na asistenciju Herrere Michele Šego sa 14 metara pogodio pokraj nemoćnog Dominika Livakovića.

Nakon utakmice svoje dojmove otkrio je trener "modrih" Ante Čačić.

''Kad završi 1:1 nismo sretni jer smo uvjetno rečeno razmaženi i očekujemo da Dinamo u svakoj utakmici pobijedi. Ovo je nama sedma utakmica u 21 dan, dosta je umora, a čeka nas dvoboj sezone. Morali smo voditi računa da se energetski previše ne potrošimo, u tome nismo uspjeli, najveće zasluge pripadaju domaćinima koji su se bespoštedno borili. Imali smo previše pojedinačnih pogrešaka i tako izgubili tečnost u igri", rekao je. 

Za vrijeme press konferencije navijači Dinama su ispod prozora na stadionu tražili odlazak Ante Čaćića iz Dinama, no on trenutno ima neke druge planove, a prije svega proći s Modrima u playoff Lige prvaka.

''Navijače razumijem, oni su naša potpora cijelo vrijeme. Uzimam odgovornost na sebe. I naši navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa i imamo pravo na loš dan. Nismo ostvarili što smo željeli. Pa ne možemo svaku dobiti'', dodao je trener Dinama.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 16:08