StoryEditor
vraćeni mu dokumenti

Navijač Walesa izgubio vozačku na Poljudu, HNS ga oduševio pošiljkom: "Sada moj sin želi da izgubim još više stvari"

Piše desk  /  07.04.2023., 12:00h

Jedan navijač reprezentacije Walesa, koji je s nacionalnim timom bio u Splitu zbog utakmice prvog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo, izgubio je dokumente u Hrvatskoj, ali na kraju je ponovo došao do njih.

Simon Alexander Moore ime je navijača koji je bodrio reprezentaciju Walesa u remiju protiv Hrvatske (1:1) na Poljudu krajem ožujka. Velšani su stigli u velikom broju i na kraju se radovali remiju u samoj završnici susreta, ali je Moore bio rijedak primjer navijača koji nije mogao biti toliko zadovoljan.

Razlog je taj što je izgubio vozačku dozvolu na utakmici. Odmah je kontaktirao Nogometni savez Walesa, a Velšani su u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS) pronašli njegovu dozvolu.

No, nije samo vozačka stigla na Mooreovu adresu u Wales. Ljubazni ljudi iz Hrvatskog nogometnog saveza poslali su mu dvije kartice nogometaša s autogramima Luke Modrića i Andreja Kramarića.

Ovaj potez oduševio je Velšanina, koji je sve objavio na društvenim mrežama.

"Hvala HNS-u jer su mi poslali vozačku dozvolu koji sam izgubio na utakmici Hrvatske i Walesa. Također, vrlo ljubazni poslali su mi i dvije igračke kartice koje su potpisane. Sada moj sin želi da izgubim još više stvari. Hvala i Nogometnom savezu Walesa na pomoći, učinili su da odlično putovanje bude još bolje", zahvalio se Moore na engleskom, ali i hrvatskom jeziku.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 17:33