StoryEditor
prekid utakmice

Navijač uletio na teren i prišao Messiju. Osmorica su ga morala iznijeti

Piše desk  /  28.09.2022., 10:15h

Gdje god dođe jedan od najboljih nogometaša u povijesti, izazove veliku pomamu i ludnicu. Iznimka nije bio niti SAD gdje je Argentina igrala prijateljske utakmice

Argentina je u prijateljskoj utakmici u New Jerseyju pobijedila Jamajku (3-0), a atmosfera je bila kao da se igralo u Buenos Airesu. Stadion je bio krcat, a eruptirao je kada je u igru ušao veliki Leo Messi u 56. minuti, prenose 24 sata.

U tim trenucima Argentinci su vodili 1-0 golom Alvareza, a preostala dva gola zabio je upravo čudesni Leo zbog kojeg je utakmica i dvaput prekinuta. Gdje god dođe jedan od najboljih nogometaša u povijesti, izazove veliku pomamu i ludnicu. Iznimka nije bio niti SAD. 

U 65. minuti jedan navijač utrčao je na travnjak sa željom da se fotografira s Messijem. Zaobišao je sve zaštitare, došao pred Lea, bio na milimetar od svog idola, no i doživio bolno prizemljenje. U tome trenutku povukla su ga trojica i bacila na pod, a čak osmorica morala su ga obuzdati pored Lea koji je to sve gledao u nevjerici. Na kraju su ga iznijeli van terena. 

Novi prekid vidjeli smo nedugo nakon toga. Jedan navijač bez majice uspio je pobjeći zaštitarima koji nisu ništa naučili iz prvog upada. Došao je do Messija, zamolio ga da mu se potpiše na leđa. Čak je i uzeo flomaster, a u trenutku ispunjavanja želje, ukazali su se zaštitari koji su ga zalijepili za pod i odveli s travnjaka. Barem je dobio pola potpisa. 

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 14:42