StoryEditor
europska liga

Navijač Rome propušta kćerkino diplomiranje jer je dobio kartu za finale: Javnost mu zamjera

Piše desk  /  27.05.2023., 14:31h

Priča o navijaču Rome koji će preskočiti diplomiranje svoje kćerke u Rimu kako bi prisustvovao finalu Europske lige u Budimpešti potaknula je veliku raspravu na društvenim mrežama u Italiji.

"Zovem se Marta i željela bih vam reći nešto zbog čega se osjećam povrijeđeno", rekla je studentica biologije u emisiji I Lunatici na radiju Rai Due pa dodala:

"U srijedu diplomiram biologiju, ali moj otac neće biti na ceremoniji jer mi je rekao da je dobio ulaznice za finale Europske lige između Rome i Seville u Budimpešti. Za 60-godišnjeg muškarca, diploma njegove kćerke dolazi tek nakon nogometnog tima."

Njena priča je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, uglavnom onih koji je podržavaju, uključujući i onaj koji je rekao da je očev postupak zaradio kartu u jednom smjeru za starački dom.

Drugi su požurili u obranu muškarca, pozivajući djevojku da malo popusti svom ocu, dok ga je jedan hvalio kao najvećeg Rominog navijača od dana Giacoma Losija, legenderne osobe koja je cijelu svoju profesionalnu karijeru, od 1955. do 1969., provela s Vučicom.

Martina priča dolazi nekoliko dana nakon što je još jedna Romina legenda Daniele De Rossi rekao da je odbio ponudu za kartu za finale Europske lige kako bi ostao uz svoju kćerku koja isti dan završava srednju školu.

"Kada dio tvog srca diplomira, ne možeš ga propustiti", naglasio je De Rossi pišući na svom Instagramu i dodajući da je kartu odbio s velikim žaljenjem.

Inače, navijači Rome već danima pokušavaju doći do ulaznica za utakmicu koja će se odigrati 31. svibnja.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 09:41