StoryEditor
australian open

Navijač prekinuo finalni meč Nadala i Medvedeva: Zaštitari okružili Rafu, imao poruku za izbjeglice

Piše Desk  /  30.01.2022., 12:28h
Kao ni u cijelom meču, Rus Medvedev nije promijenio izraz lica kad je s tri metra u teren skočio navijač kojeg su uskoro oborili zaštitari, a i nije baš uspio razviti željenu poruku pa se mogao iščitati samo dio.

U devetom gemu drugog seta servirao je Rafael Nadal, bio je usred svoje klasične 'servis mantre', a onda je samo stao. Režiser je dignuo kadar na ptičju perspektivu, nije bilo jasno što se događa, ali čim su zaštitari okružili španjolskog tenisača mogli smo pretpostaviti da se radi o nekome tko je uletio na teren, prenose 24sata.hr.

Mogao je 'nepozvani gost' doći i do Daniila Medvjedeva, ali Rus je bio karakteristično hladan i sve mirno pogledao. Ubrzo su navijača odveli s terena, a tenisači su nastavili borbu za prvi Grand Slam naslov u sezoni.

Navijač je nosio poruku vezanu uz prava izbjeglica u Australiji, a sve se to nadovezalo na događaje koji su zapravo obilježili cijeli Australian Open nakon drame s Novakom Đokovićem koji ipak nije uspio doći i braniti titulu na tvrdoj podlozi Melbournea.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 19:47