StoryEditor
emotivni rastanak

Nakon sedam godina napušta Juventus: Neutješni Dybala žestoko plakao na oproštaju od Juvea

Piše desk  /  17.05.2022., 11:41h

Nakon sedam godina u dresu Juventusa Paulo Dybala (28) napušta klub. Argentinski nogometaš dobio je gromoglasan pljesak navijača, a emocije su bile jače od njega.

Dok je Giorgio Chiellini (37) uz smiješak i zahvalu navijačima napustio teren Allianz stadiona u Torinu u 18. minuti, njegov mlađi kolega Paulo Dybala (28) nije se mogao suzdržati u 78. minuti. Argentinac nakon sedam godina napušta Juventus te mu je remi s Lazijom (2-2) bila posljednja utakmica u dresu 'stare dame' na domaćem terenu, a suze su samo padale niz njegove obraze.

image

Paulo Dybala

TWITTER

Kad je četvrti sudac pokazao da mora napustiti igru, Dybala je briznuo u plač i kao da je na trenutak izgubio kompas, a do njega je došao Leonardo Bonucci (35) koji mu je pokazao kamo treba ići i odveo ga prema zamjeni. Na kraju se smirio i napustio teren, ali bio je ovo emotivan trenutak za Argentinca koji je stigao u Torino još 2015. godine za 41 milijun eura iz Palerma, pišu 24 sata.

 Za 'staru damu' odigrao je 291 utakmicu i zabio 115 golova uz 48 asistencija, a još nije službeno u kojem će klubu nastaviti karijeru, dok talijanski mediji pišu kako će se pridružiti milanskom Interu. Dybala je imao svoje zahtjeve što se tiče financija kako bi ostao u Juventusu, ali uprava kluba to nije željela pratiti.

image

Paulo Dybala

TWITTER

Navijači su ga pozdravili pljeskom, suigrači izgrlili, utješili i bacali u zrak, ali pitanje je kako će reagirati ako se pridruži rivalu iz Milana.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:35