Načelnik Općine Domaljevac-Šamac Stjepan Piljić i predsjednik OV Domaljevac Miroslav Piljić posjetili su Anamariju Govorčinović najbolju hrvatsku kajakašicu i svjetsku doprvakinju koja je prethodnog vikenda boravila u Baziku kod djeda i bakeVEčERNJI LIST -
StoryEditor
DOMALJEVAC-ŠAMAC

Najbolja hrvatska kajakašica posavskih korijena ne zaboravlja rodno mjesto svoje mame

Piše desk  /  29.08.2022., 19:46h

Anamarija je prva sportašica posavskih korijena u povijesti koja je svjetska doprvakinja u nekom indivdualnom sportu

Načelnik Općine Domaljevac-Šamac Stjepan Piljić i predsjednik OV Domaljevac Miroslav Piljić posjetili su Anamariju Govorčinović najbolju hrvatsku kajakašicu i svjetsku doprvakinju koja je prethodnog vikenda boravila u Baziku kod djeda i bake, prenosi Večernji list.

Anamarija je prva sportašica posavskih korijena u povijesti koja je svjetska doprvakinja u nekom indivdualnom sportu. Unatoč svjetskoj slavi i nagomilanim obvezama Anamarija ne zaboravlja Bazik – rodno mjesto svoje mame Ane.

Prilikom posjete općinski načelnik je izrazio čestitke za ostvarene razultate te uručio prigodan dar, priopćeno je iz Općine. - Ovakav sportski uspjeh zahtijeva dugogodišnje odricanje i osobno ulaganje, kako u samog sebe, tako i u ostatak tima.

Anamariji se zahvaljujemo što čini našu općinu prepoznatljivom u samom vrhu svjetskog sporta te joj želimo uspješan nastavak karijere i ostvarenje vrhunskih rezultata, izjavio je načelnik Piljić.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 20:14