06.07.2022. Mostar - Duboki naklon Zdravka Mamica prema njegovom odvjetniku Zdravku Rajicu u VIP lozi tijekom utakmice HSK Zrinjski FC SheriffDENIS KAPETANOVIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
vip loža

Na utakmici Zrinjskog: Mamić se naklonio i izgrlio svog odvjetnika

Piše desk  /  06.07.2022., 21:50h

Mamić je na prepunom stadionu uživao u VIP loži u društvu svog odvjenika Zdravka Rajića, a fotoreporteri uhvatili su i jedan neobičan trenutak.

Bivši izvršni predsjednik Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa, Zdravko Mamić, večer je proveo na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru na utakmici Zrinjskog i Sheriffa. 

Mamić je na prepunom stadionu uživao u VIP loži u društvu svog odvjenika Zdravka Rajića, a fotoreporteri uhvatili su i jedan neobičan trenutak.

Naime, u jednome trenutku Mamić se duboko naklonio svom odvjetniku te ga zatim izgrlio.

image

06.07.2022. Mostar - Duboki naklon Zdravka Mamica prema njegovom odvjetniku Zdravku Rajicu u VIP lozi tijekom utakmice HSK Zrinjski FC Sheriff

DENIS KAPETANOVIC/PIXSELL - Pixsell

Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu prije tjedan dana donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv Zdravka Mamića, Vlatke Peras i Igora Kodžomana. Istraga je proizašla iz svjedočenja tijekom suđenja za aferu SMS u kojoj su pravomoćno osuđeni Franjo Varga i Blaž Curić. 

Kako navodi DORH, istraga je pokrenuta zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju te kaznenog djela poticanja na počinjenje kaznenog djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju. Također, ističe se da je troje okrivljenika Dinamo oštetilo za gotovo 600 tisuća kuna, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 23:20