StoryEditor
odluka HNS

Na utakmicama u Hrvatskoj minuta šutnje za Ćiru Blaževića

Piše D  /  08.02.2023., 16:28h

Odlukom čelništva Hrvatskog nogometnog saveza sve natjecateljske utakmice pod ingerencijom krovne organizacije hrvatskog nogometa u nadolazećem će vikendu početi minutom šutnje u spomen na Miroslava Ćiru Blaževića.

Legendarni nogometni trener i izbornik hrvatske reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine osvojila povijesnu broncu preminuo je u srijedu, u 88. godini.

Hrvatski nogometni savez je već ranije najavio kako će na nadolazećim utakmicama biti minuta šutnje za žrtve razornih potresa u Turskoj i Siriji.

Od petka do nedjelje igraju se utakmice 21. kola HNL-a, a sve počinje ogledom u petak, u Zagrebu od 17 sati, kada se na maksimirskom stadionu sastaju Dinamo i Istra 1961. Sijede subotnje utakmice Varaždina i Hajduka (15 sati) te Osijeka i Slaven Belupa (17.10 sati), dok u istim terminima tijekom nedjelje igraju prvo Šibenik i Lokomotiva, a sve završava susretom Rijeke i Gorice na Rujevici.

Za vikend se igraju i dvije zaostale utakmice 17. kola Prve NL. U subotu će igrati Dugopolje i Orijent, dok se u nedjelju sastaju Croatia Zmijavci i Vukovar 1991, prenosi Hina.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 04:09