StoryEditor
bizarno

Mrcina od 240 kg ušla u kavez s borkinjom teškom 60 kg, pogledajte borbu

Piše desk  /  11.02.2022., 09:33h
Borba Čistjakova i Stepakove dolazi samo nekoliko dana nakon što su se 75-godišnji Vladimir Spartak i njegov unuk Big Igibob borili protiv Julije Miško (28) u meču dva na jedan u jednom kavezu.

U MMA natjecanju koje je ovog tjedna organizirao ruski Epic Fight Championship borili su se Grigorij Čistjakov od 240 kilograma i Aleksandra Stepakova, koja teži oko 60 kilograma. Čistjakov je veći dio borbe tukao protivnicu, koja se mučila kako bi ostala u borbi nakon niza jakih udaraca.

Stepakova je nastojala pobjeći iz serije udaraca oko 180 kilograma težeg muškarca, a u nekoliko navrata spašavao ju je sudac. U jednom trenutku Čistjakova je udario i netko iz publike u leđa, no borba se nastavila. Stepakova je izdržala tri runde te uspjela uputiti i nekoliko dobrih udaraca, no pobjeda je pripala Čistjakovu nakon odluke sudaca. MMA fanovi na društvenim mrežama ostali su zgroženi:

"Ruski MMA nikada ne prestaje šokirati. Bizarno na svim razinama", "Tuče se protiv žene, WTF?" i "Što se, dovraga, događa s MMA-om u Rusiji", udarni su komentari nakon ove bizarne borbe. Borba Čistjakova i Stepakove dolazi samo nekoliko dana nakon što su se 75-godišnji Vladimir Spartak i njegov unuk Big Igibob borili protiv Julije Miško (28) u meču dva na jedan u jednom kavezu. Miško je na kraju izdržala borbu bez težih posljedica, prenosi Index Sport.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 23:57