StoryEditor
premijer liga bih

Može li itko zaustavi Zrinjski na putu do nove titule? Plemići svladali Posušje i otišli na +13

Piše desk  /  27.11.2021., 17:11h
Nogometaši Zrinjskog ostvarili su novu pobjedu, 14. ove sezone u 18. kolu Premijer lige BiH.

Plemići nisu baš najbolje otvorili sezonu, no kako je ona odmicala, mostarski nogometaši bivali su sve jači i jači, a trenutno je pitanje može li ih itko zaustavi na putu do nove titule.

Nakon današnje pobjede nad Posušjem (3:1), Zrinjski je stigao do +13 u odnosu na Tuzlu City, a jesenju titulu već ranije je osigurao, prenosi SportSport.ba.

Od početka meča Zrinjski je krenuo na pobjedu i to je bio jedini cilj Plemića u duelu sa objektivno daleko slabijim rivalom, mada su i gosti iz Posušja danas u Mostaru odigrali dosta dobar meč i nisu se olako predali.

Imao je Zrinjski nekoliko izglednih situacija u prvih 25 minuta, a onda dolaze do pogotka. Jukić izvodi slobodni udarac iskosa s lijeve strane, a na kraju Bilbija uspijeva dodirnuti loptu i postići novi gol u Premijer ligi.

Ostalo je 1:0 na poluvremenu, a na samom otvaranju drugog dijela domaći dolaze do novog gola. Zlomislić nakon dobre akcije domaćih ubacuje, Juranović ostaje sam i glavom pogađa za 2:0.

Nedugo nakon toga, sjajan gol Lauša i Posušje smanjuje na 2:1, no u ostatku meča nije bilo većih uzbuđenja, izuzmemo li penal koji je u 78. minuti dosuđen za domaće. Horić je bio neoprezan i srušio je Juranovića, a novi gol postiže sjajni Bilbija, što je bio njegov 16. ovosezonski gol u Premijer ligi.

Sve u svemu, još jedna sigurna i zaslužena pobjeda uvjerljivo najbolje ekipe u ligi u ovom trenutku.

Dnevnik.ba

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
26. travanj 2024 04:30