StoryEditor
istječe mu ugovor

Mourinho u lovu na Hrvata, to se neće svidjeti navijačima Majstora s mora

Piše desk  /  25.09.2021., 14:55h
Navijači Hajduka vjeruju da bi se vratio u Split i da bi upravo na Poljudu mogao završiti karijeru

Na Poljudu je, u navijačkim krugovima, ovih dana ponovo aktualna tema dolaska hrvatskog reprezentativca i bivšeg juniora Hajduka, Ivana Perišića. Perišić, kako pišu talijanski mediji, gotovo sigurno napušta Inter jer mu klub neće produžiti ugovor, a čim su za to čuli navijači Hajduka krenuli su u akciju nagovaranja Perišića da se vrati na Poljud.

Navijači Hajduka vjeruju da bi se Perišić vratio u Split i da bi upravo na Poljudu mogao završiti karijeru, te da bi im pomogao osvojiti naslov prvaka Hrvatske o kojem sanjaju od 2005. godine.

Ipak, problem bi svakako mogla biti Perišićeva plaća i još uvijek vrlo dobra forma koja privlači i brojne jake klubove iz "lige pet". U Interu zarađuje oko pet milijuna eura po sezoni, a sličan ili malo lošiji ugovor mogu mu dati brojni europski velikani, ali ne i Hajduk.

Perišića prema napisima Calciomercata traži Napoli, odnosno trener Luciano Spalletti koji je s njim dugo surađivao, ali traži ga, kako tvrdi La Repubblica. i Jose Mourinho, koji je njegov veliki obožavatelj i sada radi sjajan posao u Romi.

Mourinho je već pokušavao dovesti Perišića dok je vodio Manchester United, ali je Inter tada nabio cijenu od 50 milijuna eura za Vatrenog i transfer je propao. Sada Talijani pišu kako bi Mourinho mogao iskoristiti činjenicu da se Perišića može dobiti bez odštete i samim time će srušiti snove navijačima Hajduka.

Dnevnik.ba

10. kolovoz 2022 04:29