StoryEditor
portugalski trener

Mourinho se svađao s talijanskom legendom pa spomenuo Marka Livaju

Piše desk  /  09.04.2023., 12:23h

Jose Mourinho je priredio pravi šou u talijanskom nogometu. Nakon minimalne pobjede kod Torina u 29. kolu Serie A, trener Rome odgovorio je na kritike Antonija Cassana i spomenuo ni manje, ni više nego - Marka Livaju.

"Svatko je slobodan imati svoje preferencije i iznositi kritike, ali kada je riječ o ljudima poput Antonija, oni su drugačiji. On uživa, dok drugi ozbiljno rade. Kritiziranje Rome i Mourinha ga zabavlja", kazao je Mourinho pa nastavio:

Cassano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu je zapamćen po jakni, s Romom je osvojio Superkup bez nastupa, a s Interom nije osvojio ni Kup Lombardije. Znate što sam ja sve osvojio s Interom, Realom i Romom.

On ima problem sa mnom, a ne ja s njim. Reći ću mu samo jednu stvar, pazi Antonio, imaš 40, a ja 60 godina. Ponekad dođe Marko Livaja i onda je teško", kazao je portugalski trener.

Mourinho se osvrnuo na anegdotu iz Intera

No kako to da se Mourinho odlučio spomenuti baš hrvatskog nogometaša? Priča ide ovako, piše talijanski Corriere dello Sport, Mourinho se osvrnuo na sezonu 2012/2013. kada su Cassano i Livaja dijelili svlačionicu milanskog Intera.

Livaja je tad imao 20 godina, Cassano deset godina više, a jedan i drugi su bili teškog karaktera. Stalno su se prepirali, a jednom je opasno zaiskrilo - nasrnuli su jedan na drugog, a čini se da je Livaja u žestokom obračunu odnio pobjedu.

Tada portugalski trener nije sjedio na klupi Intera, ali u nogometu se sve brzo sazna...

Dnevnik.ba

16. srpanj 2024 15:55