StoryEditor
arapska ponuda

Mourinho dobio nevjerojatnu ponudu. Postaje najplaćeniji trener u povijesti?

Piše desk  /  12.04.2023., 13:57h

Al Nassr, klub koji je postao svjetski poznat dovođenjem Cristiana Ronalda, odlučio je smijeniti trenera Rudija Garciju. Saudijci umjesto njega žele na klupu dovesti Josea Mourinha i spremni su ga učiniti najplaćenijim trenerom u povijesti.

Madridski As piše da Al Nassr nudi treneru Rome 100 milijuna eura za dvogodišnji ugovor. Mourinho u Romi zarađuje oko sedam milijuna eura po sezoni. Najplaćeniji trener svijeta je Argentinac Diego Simeone koji u Atleticu zarađuje 34 milijuna eura godišnje.

Mourinho trener i izbornik

Al Nassr želi dovesti Mourinha odmah kako bi u završnici pokušao osvojiti naslov prvaka. Međutim Mourinho ima velike planove s Romom u završnici sezone te se želi kroz talijansko prvenstvo plasirati u Ligu prvaka, a izborio je i četvrtfinale Europa lige. Saudijci su spremni Mourinhu ponuditi i poziciju saudijskog izbornika.

Ako Mourinho prihvati ponudu, to će mu biti druga suradnja s Ronaldom nakon što su zajedno bili u Realu prije desetak godina. Ronaldo je pod Mourinhom zabio 60 golova u jednoj sezoni, a Real je postao prva momčad koja je u Španjolskoj osvojila 100 bodova.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 22:19