StoryEditor
sjajna atmosfera

Morske radosti u Dohi: Hajde, Livaja, sidni da te ljuljamo

Piše desk  /  03.12.2022., 12:34h

Nitko nije htio pa je prvi probao Livaja. Sjeo je na ljuljačku, neuspješno pokušavao sam sebe zaljuljati pa su morali pripomoći i ostali. Uskočili su Vlašić i Budimir koji su ga zaljuljali. Sve je, naravno, popraćeno uz smijeh

Kod nas se temperature bliže nuli, debele zimske jakne odavno su u uporabi i iščekuju se božićni blagdani. U 5000 km udaljenoj Dohi, druga krajnost. Kupaće gaće i hajmo na more! A slobodno vrijeme za odmor i uživanje na plaži iskoristili su naši reprezentativci.

Nakon teške utakmice protiv Belgije i plasmana u osminu finala Svjetskog prvenstva, valjalo je malo se i opustiti. Marko Livaja, Martin Erlić, Nikola Vlašić, Mario Pašalić i Ante Budimir navukli su kupaće gaće i otišli na plažu u blizini hotela gdje odsjedaju 'vatreni'.

Njihala se jedna ljuljačka u plićaku pa je sinula i ideja. Koga ćemo ljuljati?

- Hajde, Livaja, sidni tamo da te ljuljamo.

Nitko nije htio pa je prvi probao Livaja. Sjeo je na ljuljačku, neuspješno pokušavao sam sebe zaljuljati pa su morali pripomoći i ostali. Uskočili su Vlašić i Budimir koji su ga zaljuljali. Sve je, naravno, popraćeno uz smijeh.

Fantastična atmosfera je u taboru 'vatrenih' uoči utakmice protiv Japana. Pa možda i nikad bolja, a to samo dokazuju ove scene. Izvrsna kombinacija i sinergija mladih i starih, iskustvo i znanje, talent i poletnost. Zalog da možemo nešto napraviti u Katru, piše 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 20:48