StoryEditor
nogometaš real madrida

Modrić: "Uz nagrade i titule, najvažnije je priznanje navijača"

Piše desk  /  18.11.2023., 10:39h

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić rekao je u intervjuu objavljenom u subotu na internetskoj stranici Real Madrida da je ponosan što je odigrao 500 utakmica za taj španjolski klub te će "nastaviti i dalje davati sve od sebe".

- Dostizanje ove brojke je impresivno i želim zahvaliti navijačima Real Madrida na podršci tijekom svih ovih utakmica. Nastavit ću davati sve od sebe za Real Madrid, izjavio je 38-godišnji vezni igrač.

Modrić je prije šest dana odigrao pola sata u pobjedi od 5-1 nad Valencijom, što mu je bio 503. nastup u bijelom dresu Kraljevskog kluba.

- To je nevjerojatno i ne znam što bih rekao. Dostizanje ove brojke je impresivno. Do 500 utakmica nije uspjelo doći puno igrača u Real Madridu, pa sam ponosan što sam ja jedan od njih, rekao je.

Modrić je osvojio 23 trofeja, od čega pet Liga prvaka, od kada je došao u klub u ljeto 2012.

- Uz sve nagrade i titule, najvažnije je bilo priznanje navijača koji su uvijek bili uz mene. Ne možeš prevariti ljude, rekao je.

- Naklonost koju primam svaki put kad stanem na teren Santiago Bernabeua čini me vrlo sretnim. Uvijek im želim uzvratiti dajući sve od sebe, dodao je.

Modrić ove sezone ulazi uglavnom s klupe za pričuve, te je nastupio u 15 utakmica tijekom kojih je jednom asistirao za pogodak. Ugovor mu istječe za sedam mjeseci.

- Real Madrid mi je sve. To je dio mog života, dio moje obitelji, on je način života. Ja sam iz Hrvatske i tamo sam rođen, ali ovdje sam jedanaest godina i osjećam se kao kod kuće. Zahvalan sam na svemu što prolazim u najboljem klubu u povijesti nogometa, izjavio je.

Real Madrid se nalazi na drugom mjestu s 32 boda, dva manje od vodeće Girone, nakon trećine odigranog španjolskog prvenstva. U Ligi prvaka je u četiri kola upisao četiri pobjede nad Napolijem, Bragom i Union Berlinom.

Dnevnik.ba

22. listopad 2024 00:52