StoryEditor
hrvatski kapetan

Modrić uoči Walesa: “Sami smo krivi jer su svi motivirani protiv nas! U Realu sam sebi postajem dosadan"

Piše desk  /  25.03.2023., 10:56h

Kapetan hrvatske reprezentacije upitan je o njegovoj budućnosti, a prokomentirao je i mogućnost ponovne suradnje s Cristianom Ronaldom u saudijskom Al-Nassru.

“S Ronaldom se nisam čuo. Što da vam kažem? U Realu sebi postajem dosadan. Želja mi je ostati u Madridu. A ovo drugo su nagađanja i pisanja. Znam da vi nešto morate pisati i ja ne mogu na to utjecati. Mogu samo reći da mi je želja ostati u Realu.”

Osim utakmice potencijalnih transfera te dvoboja protiv Walesa, Modrić je prokomentirao i dvoboj s Turskom koji Vatrene očekuje u drugom kolu kvalifikacija.

“Moramo se fokusirati na Wales da možemo sa samopouzdanjem i vjerom otići na Tursku. Ne želim ulaziti u to s koliko bismo bodova bili zadovoljni. Želimo imati šest bodova, to se od nas očekuje. Nogomet je dosta puta nepredvidiv. Nadam se da ćemo biti pravi i ostvariti maksimum.”

“Sami smo krivi jer su svi motivirani protiv nas. Postavili smo visoke standarde u zadnjih pet godina. Sve ekipe nas gledaju drugačije, žele osigrati najbolje moguće. Baš zato mi moramo biti još bolji i još veće zajedništvo pokazati. Moji suigrači me čine boljima. Oni su jako bitni. Bez njih ne bih mogao ostvariti ništa. Sve uspjehe ostvarujemo zajedničkom igrom.”, zaključio je Modrić.

Dnevnik.ba

19. lipanj 2024 01:56