StoryEditor
hrvatski kapetan

Modrić u suzama davao izjavu nakon poraza: "Ne želim o budućnosti, Ancelotti se ne smije dirati!"

Piše desk  /  18.05.2023., 08:18h

Luka Modrić (37) nije imao večer za pamćenje u debaklu uzvrata polufinala Lige prvaka kod Manchester Cityja. Zamijenjen je već u 63. minuti utakmice koju je Real Madrid izgubio 4:0 te s ukupnih 5:1 ispao iz najjačeg natjecanja. Španjolski mediji pišu da je nakon utakmice u miks-zoni Etihada izjave davao u suzama.

"Što se dogodilo? Nismo bili dobri. Željeli smo igrati drugačije i bolje, ali nismo uspjeli. City je bio superioran. To se dogodilo", prvo je utučeni Modrić izjavio novinarima i dodao: "City je bio puno bolji. Moramo to priznati i čestitati im. Sada moramo prihvatiti ovaj poraz i vidjeti što će se dogoditi dalje."

Modrić je nastavio: "Uvijek kada Real izgubi sve postaje veliko i važno. Puno je analiza i kritika. Moramo živjeti s tim i navikli smo na to. Kritike nas neće pokopati, posebno one konstruktivne, i moramo ih prihvatiti nakon ovako teškog poraza."

"Ancelottija se ne smije dirati"

Najviše pitanja i kritika nakon Realove blamaže usmjereno je prema Carlu Ancelottiju. Modrić komentira to: "Bez ikakve sumnje, trener zaslužuje ostati na svom mjestu čak i nakon ovog poraza. Donio nam je toliko trofeja i prošle sezone je bio nevjerojatan. Nema potrebe za dramom."

Iduće pitanje koje je dobio bilo je je li ovo kraj Realove ere. "Vidjet ćemo. Sada moramo krenuti dalje. Ne želim pričati o budućnosti. Vidjet ćemo što će se dogoditi." Modrić je ipak želio završiti u pozitivnom tonu: "Znate, ova momčad još uvijek može donijeti puno sreće navijačima Reala."

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 20:08