StoryEditor
vatreno finale lige prvaka

Modrić provocirao jednu od najvećih nogometnih zvijezdi, suigrač prepričao što se dogodilo

Piše desk  /  17.06.2022., 09:38h

- Imam jednu zanimljivu situacija nakon finala. Igrači Liverpoola prolazili su pokraj nas, a Salah je bio utučen. Modrić je bio na čelu, pozdravio ga je i rekao mu: ‘Dobro, dobro, probaj opet sljedeći put...‘ Umro sam od smijeha - rekao je Rodrygo.

Mohamed Salah imao je veliku želju osvetiti se Real Madridu u ovogodišnjem finalu Lige prvaka.

Salaha je jako boljela finalna utakmica Lige prvaka 2018. godine iz Kijeva kada je Real pobijedio 3:1 ponajviše zahvaljujući neshvatljivim kiksevima tadašnjeg golmana engleskog kluba Kariusa. Na tom susretu Salah je morao napustiti travnjak već u 30. minuti nakon grubog starta Sergija Ramosa na njemu.

- Sada je došlo vrijeme da se riješe neki neraščišćeni računi - poručio je Salah nakon što je postalo poznato s kim će igrati njegov Liverpool.

Liverpool je, međutim, ove godine opet izgubio finale od Reala. U Parizu je bilo 1:0, a jedini gol zabio je Rodrygo.

Salah je nakon utakmice bio utučen, a ulje na vatru dolio je naš Luka Modrić. Tu je anegdotu ispričao Realov ofenzivac Rodrygo gostujući u jednom podcastu.

- Imam jednu zanimljivu situacija nakon finala. Igrači Liverpoola prolazili su pokraj nas, a Salah je bio utučen. Modrić je bio na čelu, pozdravio ga je i rekao mu: 'Dobro, dobro, probaj opet sljedeći put...' Umro sam od smijeha - rekao je Rodrygo, prenosi Večernji list.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 12:49