StoryEditor
prehlada

Modrić opet otpao u zadnji tren, oglasili su se iz Reala

Piše desk  /  06.11.2021., 22:37h
Real Madrid je u subotu navečer igrao susret 13. kola La Lige protiv Rayo Vallecana (pobjeda 2:1), no u sastavu nije bilo hrvatskog kapetana Luke Modrića.

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u ponedjeljak uoči posljednja dva susreta u kvalifikacijama za SP, a iz Madrida stižu ne baš ohrabrujuće vijesti.

Luka Modrić trebao je krenuti od prve minute za svoj Real Madrid protiv Rayo Vallecana u 13. kolu La Lige, no otpao je u posljednji trenutak. Mnogi su se uplašili da je riječ nekoj ozljedi, no iz kluba kažu kako je hrvatski kapetan prehlađen, prenosi 24sata.hr.

- Modrić neće biti na raspolaganju treneru Ancelottiju za večerašnju utakmicu. Luka je bio među pozvanima, ali otpao je zbog velike prehlade - objavili su iz Reala dva sata uoči utakmice. 

Ovo definitivno nije vijest koju je htio čuti izbornik Zlatko Dalić i to samo dva dana uoči okupljanja, no nadamo se kako će Luka što prije ozdraviti jer nam treba u top formi za završnicu kvalifikacija. Zasad nema naznaka da bi mogao propustiti utakmice protiv Malte i Rusije.

Podsjetimo, Luka je zbog ozljede propustio utakmice protiv Rusije, Slovačke i Slovenije u rujnu, a prije tjedan dana propustio je susret protiv Osasune i činilo se kako je riječ o ozljedi. Na svu sreću, došlo je samo do zamora mišića, a to je potvrdio i Ancelotti. 

- Modrić je dobro. Dobro je trenirao, vježbao je i danas te će igrati sutra bez problema. Nije ga bilo u posljednjoj utakmici zbog predostrožnosti, osjećao je tegobu, no to je bio samo umor - kazao je tada trener Reala. 

Nadamo se kako ćemo već sutra čuti pozitivne vijesti iz Madrida. Bez obzira što mu je 36 godina i polako dolazi vrijeme kada će reći zbogom nogometu, hrvatska reprezentacija je nezamisliva i osjetno slabija bez njega. Nemamo zamjenu za njega, kao ni Real Madrid.

Podsjetimo, Hrvatsku u studenom čekaju posljednja dva susreta u kvalifikacijama za SP. 'Vatreni' 11. studenog gostuju na Malti, a tri dana poslije u grotlu Poljuda dočekuju Rusiju. Rusi su u ovome trenutku prvi na tablici, a našoj reprezentaciji pobjeda donosi plasman u Katar.

Još ranije su zbog ozljeda otpali Josip Brekalo i Mateo Kovačić, a pozvani su Luka Sučić i Antonio Mirko Čolak. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:25