StoryEditor
‘hvala ti lukita‘

Modrić oduševio navijačicu: "U ovakvim trenucima shvatite kako navijate za posebnu osobu"

Piše desk  /  31.07.2023., 14:24h

Španjolski nogometni prvak Barcelona s 3:0 je pobijedila najvećeg rivala Real Madrid u prijateljskoj utakmici odigranoj u Dallasu. Luka Modrić u igru je ušao u 58. minuti, no važnije od same prijateljske utakmice bila je gesta našeg Luke Modrića koji je navijačici poklonio dvije ulaznice za utakmicu.

U pripremnoj utakmici za novu sezonu i američku turneju, nogometaši Real Madrida poraženi su od Barcelone s rezultatom 3:0 na El Clasicu koji je odigran u američkom gradu Dallasu.

Za Barcelonu su zabili Ousmane Dembele u 15. minuti, Fermin Lopeza u 85. minuti i Ferran Torresa u sudačkoj nadoknadi. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak kraljevskog kluba ušao je u igru u 58. minuti, a svojom igrom uljepšao je dan nekim navijačima.

Jedini nogometaš koji je izdvojio nekoliko trenutaka kako bi razgovarao i fotografirao se s navijačima na tribini bio je Modrić, a na društvenim mrežama pojavila se nova nevjerojatna priča.

"Luka je bio toliko drag i poklonio mi dvije ulaznice kako bih pogledala Real protiv Barcelone u Dallasu. Pročitao je kako si trenutno ne mogu priuštiti ulaznicu i dovoljno mu je stalo da mi ih pokloni. To je nešto što nikad neću zaboraviti. U ovakvim trenucima shvatite kako navijate za posebnu osobu", podijelila je navijačica Real Madrida Erica Enriquez na društvenim mrežama.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 13:36