StoryEditor
sp u kataru

Modrić naljutio, a Vida oduševio srpske medije

Piše desk  /  23.11.2022., 16:36h

U dvoboju 1. kola F skupine Svjetskog prvenstva hrvatski nogometaši su u Al Khoru odigrali bez golova protiv Maroka, a nakon utakmice kapetan reprezentacije Luka Modrić nije bio pretjerano raspoložen, pišu srpski mediji.

Nakon utakmice novinari su se okupili u mix-zoni stadiona Al Bayt, čekajući hrvatske nogometaše, a najviše interesa stranih medija izazvao je, očekivano, hrvatski kapetan i veznjak Real Madrida Luka Modrić.

Pitanje mu je htio postaviti i novinar srpskog B92, no hrvatski kapetan nije se zaustavio kako bi mu odgovorio, već je samo prošao. Ignorirao je i hrvatske i srpske medije, piše B92, koji donosi i video iz mix-zone.

Ipak, nisu svi bili namrgođeni u hrvatskoj reprezentaciji, nastavlja srpski portal, dodajući: "Domagoj Vida odgovorio nam je isprikom: 'Stvarno ti se ispričavam, ali nisam ni ostalima ništa rekao. Bolje da pričaju oni koji su igrali. Želim vam puno sreće u četvrtak.'

Proslavljeni hrvatski stoper oduševio je tako srpske medije, čija reprezentacija prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra u četvrtak u 20 sati, kada će zaigrati protiv Brazila, po mnogima prvog favorita Mundijala.

25. travanj 2024 14:05