StoryEditor
liga prvaka

Modrić: "Izgledi Reala i Cityja za finale jednaki"

Piše hina  /  10.05.2023., 09:25h

Hrvatski nogometaš Luka Modrić, čiji je klub Real Madrid odigrao 1-1 s Manchester Cityjem u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, rekao je da su izgledi i dalje izjednačeni za ulazak u finale.

“Dobro smo završili utakmicu, a i ja sam se osjećao dobro”, izjavio je 37-godišnji vezni igrač po završetku susreta na Santiago Bernabeu.

Modrić je odigrao 87 minuta, što mu je prva gotovo kompletna utakmica nakon ozljede bedrenog mišića lijeve noge. U subotu je bio odigrao zadnjih 8 minuta u finalu kupa protiv Osasune.

Real Madrid je u utorak navecer poveo u 36. minuti golom Viniciusa Juniora, a za Manchester City je izjednačio u 67. minuti Kevin de Bruyne.

“To je otvoren rezultat. Odigrali smo dobru utakmicu, znali smo da će oni imati loptu u svom posjedu, ali nisu stvarali brojne prilike pred našim golom”, rekao je Modrić kojem je to bila 46. utakmica za Real ove sezone.

“Mi smo imali više prilika i šteta što su nam zabili taj pogodak. Mislim da smo zaslužili više. No dobro, 1-1 je otvoren rezultat pa ćemo mi otići na uzvrat kako bismo pobijedili”, dodao je.

Uzvrat u Engleskoj igra se za tjedan dana.

“Iz ove prve utakmice nitko nije izašao osnažen. Znali smo i prije početka da pitanje pobjednika neće biti riješeno ovdje. Bilo je teško očekivati da netko stekne takvu prednost, rekao je Modrić.

Napomenuo je da su izgledi u tom dvoboju bili 50-50 posto a da tako i dalje ostaje.

“Mi na uzvrat putujemo puni želje, samopouzdanja i vjere u pobjedu”, poručio je Modrić.

Dnevnik.ba

30. rujan 2023 00:28