StoryEditor
ponuda iz saudijske arabije

Modrić dobio ponudu koja se teško odbija: Dobit će četiri puta veću plaću, a suigrači će mu biti Neymar, Koulibaly, Ruben Neves i Mitrović

Piše desk  /  26.01.2024., 11:54h

U posljednje vrijeme često se spekulira u španjolskim i europskim medijima o mogućem odlasku Luke Modrića iz madridskog Reala tijekom ljeta. Kao potencijalna destinacija spominje se Saudijska Arabija.

Čini se da je Modrić nezadovoljan svojim trenutačnim statusom u Realu, unatoč produženju ugovora za još jednu godinu. Očekivao je više minutaže, no situacija na terenu nije ispala onako kako je anticipirao.

Španjolci otkrivaju da kapetan vatrenih na stolu ima ponudu bogatog Al-Hilala, kluba koji je već doveo cijeli niz zvijezda kao što su Kalidou Koulibaly, Ruben Neves, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić.

No, svakako najzvučnije ime je Neymar koji se još uvijek oporavlja od ozljede. Kada su u pitanju financije i smještaj, Luka Modrić bi u klubu Al-Hilal u Saudijskoj Arabiji mogao dobiti izuzetno unosne uvjete.

No, postoji jedan specifičan detalj koji mu može biti ograničavajući faktor. Radi se o nemogućnosti odabira broja 10 jer je taj broj već rezerviran za Neymara, prenosi Večernji list. 

Unatoč tome, u klubu mu navodno nude četverostruko veću plaću nego što trenutno ima u Real Madridu, gdje godišnje zarađuje otprilike 20 milijuna eura.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 20:06