StoryEditor
izraz ljubavi

Modrić dobio ljubavno pismo: "Mojoj djeci daješ osmijeh. Volim te"

Piše desk  /  25.09.2021., 07:20h
Luka Modrić i ove sezone, u 37. godini, igra značajnu ulogu u Real Madridu.

Španjolski mediji već su nekoliko puta nahvalili hrvatskog majstora za kojega govore da je duša Real Madrida. Modrić je ove sezone odigrao nekoliko odličnih utakmica, a navijači ga i dalje štuju iako je pred krajem karijere u Realu.

Na stranici La Galerna, koja je blog Realovih navijača, u petak je objavljeno "ljubavno pismo" Luki Modriću koji je potpisala jedna od navijačica.

"Posljednjeg dana prijelaznog roka bila sam tužna što nismo doveli Mbappea. Nadala sam se da će se to dogoditi i kad je postalo jasno da neće, bila sam razočarana. No dolazak Camavinge, igrača za kojeg nisam do tad ni čula, popravio mi je raspoloženje i kao da je unio svjetlost u neku tamnu sobu. Nije on jedini. Tu je i Vinicius koji je pokopao sve one koji su objavljivali memove s njim i postao je strašno dobar igrač. Rodrygo, Valverde i Asensio također. A što reći o Benzemi? Bio je i ostao klasa i u vrijeme Ronalda i nakon njega. Kompletan je igrač koji sve na terenu radi savršeno i može se boriti za Zlatnu loptu", piše navijačica i nastavlja:

"No meni si ipak najdraži ti, Luka. Tebe volim više nego sve druge. S 36 godina djeluješ tako mlado u brojnim stvarima, ali godine su te očito sustigle i ne možeš više sam na leđima nositi toliko veliki klub. Zato ti želim reći nekoliko stvari iako vjerujem da ih nećeš pročitati. Ti si tako dobar i tako talentiran igrač da te i navijači drugih klubova cijene i poštuju i nikad te nisu vrijeđali. Gledat ću te u svakoj utakmici jer sam svjesna da ih nije preostalo puno. Voljela bih da budeš mentor mlađim igračima i da u tebi vide uzora i pokušaju biti kao ti. Tvoj udarac vanjskim dijelom kopačke nikad neću zaboraviti i on uvijek izvuče osmijeh na lice mojeg djeteta. Jedino što ti zamjeram jest što i ti stariš. Hvala ti na svemu. Puno ti hvala."

Modrić je u Real stigao u ljeto 2012. godine iz Tottenhama za 35 milijuna eura. Za Real je odigrao 395 utakmica te upisao 28 golova i 62 asistencije uz dva naslova prvaka Španjolske i četiri Lige prvaka.

Dnevnik.ba

12. travanj 2024 03:37