StoryEditor
KAPETAN BIH

Misteriozna poruka Edina Džeke: Najavljuje li mirovinu?

Piše desk  /  17.05.2022., 09:47h

Navijačima je posebno upečatljiva ostala poruka “…vidimo se uskoro u ‘penziji‘”, a mnogi su počeli spekulirati o Džekinom povlačenju.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić proteklog vikenda za Domžale je odigrao posljednju utakmicu u karijeri. Ibričić  je utakmicu obilježio pogotkom, a poruke prijatelja koji mu žele sretnu mirovinu stižu sa svih strana.

Posljednja je stigla od kapetana nogometne reprezentacije, Edina Džeke koji se obratio na Instagramu.

“Hvala ti brate moj! Hvala za sve ove godine iskrenog prijateljstva, za nezaboravne uspomene, za sve ono što smo zajedno prošli kao reprezentativci jedne nam jedine Bosne i Hercegovine i za sve ono što dolazi. Sretno Direktore i vidimo se uskoro u ‘penziji’“, napisao je Džeko, prenosi N1. 

Navijačima je posebno upečatljiva ostala poruka “…vidimo se uskoro u ‘penziji'”, a mnogi su počeli spekulirati o Džekinom povlačenju.

Zvuči nevjerojatno, ali kada se u obzir uzme da Džeko ima već 36 godina, treba biti realan i pomiriti se s tim da jedan od najboljih nogometaša koje je Bosna i Hercegovina ikada imala igra posljednje sezone na terenu…

Dnevnik.ba

26. lipanj 2022 19:15