StoryEditor
svađa zbog repke

Misimović: Novac mu je bitniji, igrači su me molili da javnosti kažem istinu o Begoviću

Piše Desk  /  10.09.2021., 07:30h
Nogometni savez Bosne i Hercegovine potresa veliki skandal nakon što se pojavila informacija da je jednom igraču menadžer kupio mjesto u reprezentaciji.

Tu vijest je na Twitteru komentirao i bivši golman reprezentacije BiH Asmir Begović. On je podijelio twit jednog novinara i napisao:

"Vico, Miske [Zvjezdan Misimović, op.a.], Petev, to je društvo agenata. Umjesto da stvorimo momčad koji će ujediniti zemlju, postali smo stranica na eBayu koja puni džepove kriminalaca. Eto vam."

Begoviću je za portal Sportske.ba odgovorio Zvjezdan Misimović, član izvršnog odbora saveza BiH i legenda bh. nogometa.

"Nisam tako nešto očekivao, ali me više ništa ne može uzdrmati jer mi je jasno da se radi kampanja čiji je cilj da se uništi ovo što se stvara u reprezentaciji. Nikad nisam sudjelovao u nečasnim radnjama ni kao igrač ni nakon karijere. To će sad rješavati odvjetnici, takve optužbe neće lako proći", rekao je Misimović.

Svađao se zbog premija

"Možda je to rekao jer je uvrijeđen što nije pozvan u reprezentaciju. Što se kvaliteta tiče, sigurno ima mjesta u reprezentaciji, ali kao osoba nisam siguran. Kad je dolazio kod Safeta Sušića rekao je: "Ja branim ili više nikad neću doći." To vam mogu potvrditi svi koji su bili prisutni", dodao je Misimović koji je s Begovićem bio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i dodao:

"Sjećam se da se jedino on u Brazilu svađao oko premija. Što je s premijama, gdje su, kolike su. Tu je pokazao da mu je novac bitniji. Prosinečkom je rekao da ne može doći na okupljanje jer mu se kćer potukla u školi, a sljedeći dan je igrao golf u Portugalu. Poslije utakmice s Nizozemskom je otišao iz kampa da se ni s kime nije pozdravio. Tad smo izgubili šanse da idemo na Euro, a on nije vidio svoj interes."

Novinar je Misimovića pitao kako su Begovićev istup doživjeli sadašnji reprezentativci koji su igrali s njim u reprezentaciji.

"Svi su vidjeli te njegove izjave i jako su razočarani. Molili su me da ispričam sve ovo o njemu, da se zna o kakvoj osobi je riječ. Nisu svi onakvi kakvi se prikazuju u medijima", zaključio je Misimović, pišu Sportske.ba.

Dnevnik.ba

12. travanj 2024 22:47