StoryEditor
najveći ufc borac u povijesti

Miočić se vraća u UFC u borbi za titulu, evo kada će nastupiti

Piše desk  /  04.03.2023., 10:24h

Stipe Miočić trebao bi dobiti još jednu šansu za napad na UFC-ovu titulu u teškoj kategoriji. Otkrio je to u podcastu koji vodi njegov rival Daniel Cormier, kojeg je Miočić dvaput pobjeđivao u borbama za titulu. Miočić tvrdi da su mu iz UFC-a rekli da će se boriti u srpnju ove godine.

‘‘Gane i Jones... dobra je to borba, a tko god dođe do pobjede, bit će moj sljedeći protivnik. Prebit ću nekog od njih. Iz UFC-a su mi rekli da ću se boriti u sedmom mjesecu na International Fight Weeku. Tako mi je rečeno, a to je upravo ono što sam htio", otkrio je Miočić, prenosi Index.

Miočić se nije borio već dvije godine

Borba Jona Jonesa i Cyrila Ganea glavna je borba na UFC-ovom 285. eventu, dok bi se Miočić, ako stoji sve ovo što je rekao, trebao boriti 8. srpnja na eventu UFC 290. Američki borac hrvatskih korijena posljednji se put borio prije dvije godine, u ožujku 2021., kad je izgubio od Francisa Ngannoua.

Miočić ima 40 godina te se već jako dugo nagađa hoće li se uopće više boriti u karijeri i hoće li to biti u UFC-u. U karijeri ima skor od 20 pobjeda i četiri poraza, a Jon Jones je rekao za njega da je najveći UFC-ov teškaš svih vremena.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 14:21