StoryEditor
izbornik bih

Milošević: "Umjereno sam zadovoljan, imamo prednost igranja kući"

Piše desk  /  23.11.2023., 14:16h

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Savo Milošević je istaknuo da je umjereno zadovoljan današnjim ždrijebom doigravanja za Euro u kojem će Zmajevi u polufinalu dočekati Ukrajinu.

"Ima i pozitivnih i negativnih stvari. Negativno je što smo u polufinalu izvukli jednu od najjačih ekipa. To će biti veoma težak meč, svi znamo kvalitetu Ukrajine koja se mogla vrlo lako izravno plasirati na Euro. S druge strane, igramo kući i prvu i, nadam se, i drugu utakmicu što može biti prednost. Možemo biti umjereno zadovoljni. Neće biti lako, doigravanje je uvijek komplicirano i na jednu utakmicu nema velikih favorita", rekao je izbornik Zmajeva.

S Miloševićem se slaže i direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović.

"Poznajemo Ukrajinu, igrali smo s njima u prošlim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Po imenima su najteži protivnik. Imamo prednost igranja kući. Ako već moramo igrati protiv Ukrajine, bolje je što smo ih dobili u polufinalu. Do nas je. Nadam se da će biti pun stadion", rekao je Misimović.

Podsjetimo, BiH je nakon današnjeg ždrijeba saznala rivala u doigravanju za Europsko prvenstvo. U polufinalu ćemo igrati protiv Ukrajine, a susret je zakazan za 21. ožujak u Zenici. Igra se samo jedna utakmica.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 13:40