StoryEditor
žestok obračun

Metličić opleo po izborniku: Što, pripremamo se za Hansena, ali ne i za Vujovića?!

Piše desk  /  23.01.2022., 07:22h
- Svaki izbornik mora se baviti onime što mu se događa u momčadi, a ne se zamarati kritikama koje pristižu. Nitko ne želi ništa loše, samo izražava svoje viđenje.

Izbornik Hrvoje Horvat u izjavi nakon utakmice između redaka se obračunao s kritičarima, kojih nije nedostajalo nakon teškog poraza od Crne Gore, no imao mu je nešto za poručiti Petar Metličić tijekom gostovanja u studiju RTL televizije.

- Svaki izbornik mora se baviti onime što mu se događa u momčadi, a ne se zamarati kritikama koje pristižu. Nitko ne želi ništa loše, samo izražava svoje viđenje - počeo je Metličić pa nastavio:

- Nema se što izbornik "vaditi" izostancima, svi imaju tih problema. Nije lako, ali je tako. Vidjelo se da mnogo ovisi o pristupu, koji nije bio na razini protiv Crne Gore. Mislim, što, pripremali smo se za Hansena, a što je s Brankom Vujovićem, za njega se nismo pripremali?!

Krenuo je još žešće legendarni hrvatski rukometaš.

- Kako se moglo sad, a nije protiv Crne Gore?! Volio bih da ovi dečki budu svjetski, europski i olimpijski prvaci, volio bih da sve osvajaju. Moje riječi nisu zlonamjerne, sumnjam da su ičije, samo govorimo ono što vidimo i protiv Crne Gore nismo vidjeli ono što smo protiv Danske. Gdje se vidjelo da dečki mogu odigrati puno bolje - završio je Metličić.

Drago Vuković i Goran Šprem složili su se s njime.

- Nismo ovdje da bismo kritizirali, ovdje smo da bismo rekli što mislimo da bi moglo biti bolje. Utakmica protiv Crne Gore nije imala veze s koronom nego pristupom i to se vidjelo protiv Danske - kazali su u glas Vuković i Šprem.

Prethodno je Horvata žestoko kritizirao i Božidar Jović.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:17