StoryEditor
NEVOLJE U ‘RAJU‘

Messi se odbio rukovati s trenerom nakon što ga je zamijenio: Još nije zabio gol u ‘farmerskoj‘ ligi

Piše Desk  /  20.09.2021., 09:37h
‘Sljedeći put kad želite dovesti najboljeg igrača na svijetu, neka on bude Portugalac. Mislim da nema dio u Messijevom ugovoru koji ga obvezuje da pozdravi trenera nakon zamjene‘, objave su na društvenim mrežama.

U trećem uzastopnom debiju u 'farmerskoj ligi' Messi nije uspio zabiti, dok je Cristiano Ronaldo zabio već četiri gola u najjačoj svjetskoj ligi, jedna je u moru sarkastičnih objava na društvenim mrežama nakon što je Lionel Messi nakon što ga je Mauricio Pochettino izvadio iz igre odbio dati ruku treneru, prenose 24sata.hr.

Odbio, možda je to teška riječ, ali nije bio oduševljen kad mu je argentinski strateg pokušao dati 'peticu' te mu je nekako mlako dao pa maknuo ruku i zaputio se prema klupi. Bilo kako bilo, nakon njegovog izlaska Parižani su zabili i drugi gol te na kraju slavili protiv Lyona (2-1) i ostali na stopostotnom učinku.

Je li Argentinac to napravio namjerno ili slučajno, procijenite sami. Bilo kako bilo, ima i onih koji stoje iza Messija i vade brojke koje govore da je on odigrao bolju utakmicu nego toliko mu puta suprotstavljani Portugalac.

- Messi ima bolju ocjenu (8.1) bez gola i nakon 76 minuta nego Ronaldo s golom (7.7) i nakon cijele utakmice - napisao je jedan navijač.

Očito da postaje neke trzavice u pariškom 'raju', a to će morati riješiti u svlačionici. Šuška se po francuskim medijima da bi Neymar i Messi na klupi Parižana voljeli vidjeti Pepa Guardiolu, a Pochettino ne bi bio prvi strateg kojeg je 'smijenio' po mnogima najbolji nogometaš svijeta.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 09:21