StoryEditor
argentinski čarobnjak

Messi najavio utakmicu polufinala: "Hrvatska je pokazala da je sjajna momčad. Nosila se s Brazilom"

Piše desk  /  10.12.2022., 08:14h

Nogometaši Argentine pobijedili su Nizozemsku nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (2:2, 4:3) te će u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv Hrvatske, koja je, također u drami jedanaesteraca, svladala Brazil (1:1, 4:2). Utakmica za finale igrat će se u utorak s početkom u 20 sati.

Nizozemske, plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru i ogled s Hrvatskom, prokomentirao je Lionel Messi nakon velikog slavlja svoje momčadi na stadionu Lusail Iconic.

"Argentina je među četiri najbolja na svijetu jer ovi igrači pokazuju da znaju igrati svaku utakmicu s istom željom i istim intenzitetom. Pun sam veselja, pun sreće. Nismo morali ići na produžetke ili penale, ali morali smo patiti. Prošli smo i to je impresivno", rekao je Messi pa kritizirao posao koji je radio Antonio Mateu Lahoz:

"Ne možete postaviti tako lošeg suca za utakmicu ovakve veličine. Vjerujem da se FIFA mora pobrinuti za to."

"Dobro se poznaju"

Argentinu sad očekuje ogled s Hrvatskom. Messi, strijelac gola s bijele točke za 2:0 u utakmici i strijelac iz prve serije penala najavio je tu utakmicu:

"Hrvatska je pokazala da je sjajna momčad. Nosila se s Brazilom. To je momčad koja već dugo radi s istim izbornikom i koja se dobro poznaje. Bit će to vrlo teška utakmica. Vidjeli smo da, pustimo li je da igra, Hrvatska ima jako dobre igrače koji znaju s loptom. Posebno u veznom redu."

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 10:00