StoryEditor
francuski napadač

Mbappe ostaje u PSG-u! Novinari pišu da je odbio i Modrićevu ‘desetku‘ te prihvatio milijune Parižana

Piše desk  /  21.05.2022., 17:50h

Čini se da je Kylian Mbappe napokon donio odluku o nastavku svoje karijere i šokirao nogometni svijet.

Kako javlja BBC, osvajač svjetskog prvenstva s Francuskom iz 2018. godine odlučio se na kraju ostati u redovima PSG-a. Mbappe, kojem istječe ugovor s PSG-om u lipnju, trebao bi potpisati novi unosni trogodišnji ugovor s PSG-om, prenose Sportske novosti.

Vijest nije dobila službenu potvrdu, ali trebala bi uslijediti vjerojatno uoči ili nakon posljednje utakmice francuskog prvaka ove sezone protiv Metza.

Španjolski novinar Guillem Balague tvrdi da će PSG platiti Mbappeu nevjerojatnih 150 milijuna funti samo za potpis za sljedeće dvije sezone, nevezano uz plaću.

Iako je Mbappe ranije već dogovorio financijske uvjette s Realom, čini se kako se na kraju odlučio ne doći u Real.

Francuski novinar Santi Aouna na Twitteru je objavio kako je Real bio spreman Mbappeu ponuditi i broj 10 na dresu, odnosno oduzeti ga Luki Modriću, a dodijeliti ga Francuzu.

Parižani su napravili sve da 23-godišnjeg Mbappea zadrže u klubu. Dobit će oko 50 milijuna eura godišnje plaće, ugovor na dvije ili tri godine te oko 100 milijuna eura bonusa za potpis novog ugovora, tvrdi talijanski novinar Gianluca Di Marzio.

Španjolski El Chiringuito izvijestio je kako će Mbappe sudjelovati u izboru trenera PSG-a, kao i u odlučivanju o transferima i odlukama sportskog direktora.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 19:58