StoryEditor
tranferi

Mbappe odbio produžiti ugovor s PSG-om! Real ga gotovo sigurno dovodi ovoga ljeta

Piše Desk  /  24.08.2021., 16:24h
Kylian Mbappe svim silama želi napustiti PSG! Pokazao je to i jučer bogatim šeicima kada je odbio produžiti ugovor na još jednu godinu. Iako je mladom Francuzu nuđena veća plaća nego što trenutno zarađuje

Bogati vlasnici tako su se našli pred zidom, a vjerojatno im je se i prvi put događa da novcem ne mogu svakoga kupiti.

Već odavno se Mbappe spominje u kontekstu Real Madrida, a najbolji mladi igrač svijeta nikada nije demantirao te natpise i sve je izvjesnije kako bi već ovog ljeta Park prinčeva mogao zamijeniti sa Santiago Brenabeuom.

Nastavak sinoćnje priče možemo pratiti danas u španjolskim medijima. Tako Realu bliska Marca piše da je došlo do velikog preokreta i da je sad PSG zvao Florentina Pereza da izvide koliko je ovaj spreman dati za Mbappea, koji je u zadnjoj godini ugovora s francuskom klubom. A to je pozicija u kojoj se Perez osjeća najkomotnije, kad on drži u rukama pravila igre.

Nakon što su potrošili silan novac na Messija, Hakimija, Donnarummu, Ramosa, Wijnalduma i Danila Pereiru, pariškim gazdama ne pada na pamet odreći se novca od odštete za Mbappea, jer bi Francuz iduće ljeto mogao otići besplatno. Stoga su sad oni inicirali pregovore s Realom.

Madridski AS piše da je novac najmanji problem za Real. Kraljevski klub je proteklih godina bio štedljiv. Nešto se uštedjelo (122 milijuna eura), a klub je ovog ljeta i zaradio prodajom Varanea (50 milijuna) i Martina Odegaarda.

Suma koju Perez čuva za Mbappea tako se popela na čak 207 milijuna eura. Sasvim dovoljno za igrača koji je u zadnjoj godini ugovora, računaju Parižani, a Perez nikad nije krio da u Mbappeu vidi igrača koji će pokrenuti eru novih Galacticosa.

Španjolski mediji tako pišu da je Perez odbio sastanak s Minom Railom oko eventualnog transfera Erlinga Halanda, kao i da je ignorirao sve molbe Jorgea Mendesa, koji u Juventusu nezadovoljnog Cristiana Ronalda želi vratiti u Madrid.

Što se tiče PSG-a i oni su, čini se, našli zamjenu za Mbappea, a oko su bacili na lijevo krilo Evertona - Brazilca Richarlisona.

18. travanj 2024 22:27