StoryEditor
liga prvaka

Mateo Kovačić otkrio što mu je rekao Luka Modrić nakon drame u Madridu

Piše desk  /  13.04.2022., 22:04h
Branitelj naslova Chelsea pobijedio je u Madridu Real 3:2, ali to nije bilo dovoljno da "bluesi" izbore polufinale Lige prvaka. Presudio im je Luka Modrić, a na drugoj je strani sjajnu utakmicu odigrao Mateo Kovačić, piše Tportal.

Luka Modrić proglašen je igračem utakmice, njegova asistencija u 80. minuti za gol Rodryga prepričavat će se i gledati još godinama. Takva se majstorija ne viđa često.

S druge je strane, u redovima Chelseaja, jedan od najboljih bio Modrićev kum Mateo Kovačić. I Kovačić je upisao asistenciju, Werneru za iznenađujućih 3:0 u 75. minuti utakmice. No, ''bluesi'' su nakon produžetka, bez obzira na pobjedu 3:2 ostali bez polufinala i prilike da brane titulu osvajača Lige prvaka.

Nakon utakmice oglasio se i Mateo Kovačić. Imao je što za reći nakon tako dramatične utakmice...

''Dali smo sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Vratit ćemo se...'', kazao je Kova koji je otkrio i što mu je Luka Modrić rekao nakon utakmice:

''Luka mi je rekao nakon utakmice kako nas se pribojavao. Rekao je da zbog mene često gleda našu momčad i ima visoko mišljenje o kvaliteti igre Chelseaja. Mi smo i pokazali da smo kvalitetna i kompaktna momčad. Detalji su odlučivali o plasmanu u polufinale. Jedan od njih je i Lukino savršeno proigravanje za prvi gol Reala. Do tog trenutka domaća je momčad bila mrtva".

A je li se Modrićeva genijalna asistencija za Rodryga nekako mogla spriječiti?

''Samo oni koji su igrali protiv njega znaju koliko ga je teško zaustaviti. Uvijek mi je draže igrati s Lukom u momčadi nego na kontra strani'', zaključio je Mateo Kovačić, piše Tportal.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 10:25