StoryEditor
bivši hajdukovac

Marin Ljubičić se prvi put javno ispričao Nenadu Bjelici: "Premlad sam, ali nijedan si igrač ne smije dopustiti da tako postupa prema jednom treneru"

Piše desk  /  25.12.2022., 08:08h

Dojučerašnji nogometaš Hajduka Marin Ljubičić već je neko vrijeme na posudbi u austrijskom LASK-u iz Linza, a sad su ga i službeno otkupili od Bilih.

"Kad sam bio na Poljudu, bio sam pod pritiskom, i zbog okoline i zbog samog sebe. U Austriji sam se opustio, a s golovima mi je raslo i samopouzdanje. Naravno da bih volio biti prvi strijelac lige", rekao je Ljubičić za Novu TV

Iskoristio je ovu priliku za ispričati se Nenadu Bjelici za verbalni sukob koji su imali 2021. godine u okršaju Hajduka i Osijeka u HNL-u.

"Bio je vulgaran prema meni, a mogu mu otac biti", otkrio je Bjelica poslije tog detalja, a Ljubičić se uz ispriku nada kako mogu taj detalj ostaviti iza sebe.

"Ovom bih se prilikom prvi put javno ispričao Bjelici. Premlad sam, ali nijedan si igrač ne smije dopustiti da tako postupa prema jednom treneru, pa tako ni ja. Prgavost? To tako mora biti na terenu", rekao je.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 02:16