StoryEditor
hrvatski maestro

Marca: Logično je da Real ispoštuje Modrićevu želju

Piše desk  /  07.01.2023., 09:04h

Nedavno je španjolska Marca objavila da Al Nassr, saudijski klub koji je doveo Cristiana Ronalda, želi i Luku Modrića. Međutim, kapetan hrvatske reprezentacije odbio je milijardere iz Saudijske Arabije.

Modrić želi i dalje igrati u najjačim natjecanjima i plan mu je umiroviti se u Realu iako ugovor s madridskim klubom ima samo do kraja sezone. Modrić, koji i u 38. godini igra na vrhunskoj razini, nada se produljenju ugovora.

Madridska Marca piše da je Modrić neupitna legenda Reala i da je svima jasno koja je njegova želja te da je logično da najveći klub na svijetu ispoštuje tu želju i ponudi mu novi ugovor, prenosi Index.

Realov novi vezni red ne znači da odlaze Modrić i Kroos

Marca piše kako je Realov plan da u budućnosti vezni red čini francuski dvojac Camavinga - Tchouameni uz Judea Bellinghama, 19-godišnjeg Engleza kojeg Real planira dovesti iz Borussije Dortmund.

"Evolucija Realovog veznog reda ne znači da su Kroos i Modrić otpisani. Klub i dalje čeka odluku 33-godišnjeg Kroosa o tome hoće li ostati u Madridu", piše Marca koja je ranije naglašavala da će se Modrić i Real vjerojatno lako dogovoriti oko jednogodišnjeg produljenja suradnje. Posljednji ugovor Modrić je potpisao u lipnju nakon što je s Realom peti put postao prvak Europe.

Uz Saudijce, Modrića su htjeli i klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država. Inter Miami bio je najkonkretniji te u svojoj ekipi želi spojiti Modrića i Messija. Međutim, kapetan hrvatske reprezentacije je odbio sve ponude i uopće ne razmišlja o odlasku iz Reala. Plan mu je i nakon igračke karijere ostati vezan uz Real, klub u kojem je od 2012. godine.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 09:13