StoryEditor
navijači željezničara

Manijaci u Mostaru bakljama gađali gledatelje na zapadnoj tribini, bošnjački mediji sada šute

Piše desk  /  25.07.2022., 10:48h

Navijači Željezničara su u velikom broju stigli na Stadion pod Bijelim Brijegom, a sa sobom su donijeli već više puta viđene scene na stadionu u Mostaru.

Oko šezdesete minute susreta između Zrinjskog i Željezničara, gledatelje na zapadnoj tribini Stadiona pod Bijelim Brijegom, gdje su bili i roditelji sa djecom, dočekalo je neugodno iznenađenje kada su ih Manijaci (navijači Željezničara) gađali velikim brojem pirotehničkih sredstava.

Naime, završeno je drugo kolo Premijer lige BiH u kojem je ekipa Željezničara u Mostaru pobijedila prvaka BiH rezultatom 2:1.

Zanimljiva utakmica puna prilika s obje strane odigrala se pod Bijelim brijegom, a obje momčadi imale su sjajnu podršku s tribina.

Navijači Željezničara su u velikom broju stigli na stadion pod Bijelim brijegom, a sa sobom su donijeli već više puta viđene scene na stadionu u Mostaru, prenosi Bljesak.info.

Zanimljivo je kako se niti jedan medij koji jedva čeka ''pogrešan korak'' navijača Zrinjskog nije oglasio po tom pitanju.

Još zanimljivije je kako su pojedini mediji prenijeli bakljadu Manijaka kao ''veliku podršku'' i ''fantastičnu koreografiju'', a upravo se na tim snimkama vidi kako baklje i slični predmeti padaju među gledatelje na zapadnoj tribini. 

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 13:20